skip to Main Content
+31(6) 206 121 73 marcel@sennema.net

SnelStart

snelstart

April 2018 – Heden: SnelStart – Solution Architect / Teamlead

C#, SQL-Server, Azure, SOLID, TFS

 

Meer dan 60 duizend klanten maken gebruik van een van de boekhoud oplossingen die door SnelStart worden gebouwd. De programmatuur maakt gebruik van Azure voor de centrale opslag van gegevens en het hosten van websites en webservices. Op dit moment is er een desktop en een web applicatie waarmee gebruikers toegang krijgen tot hun administratie. Als solution architect ben ik, samen met mijn team van ontwikkelaars, testers en operation engineers, verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van veranderingen in de architectuur (bijvoorbeeld het implementeren van microservices), het ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteit en het herstellen van bugs. Ook het dagelijks leiding geven aan dit team valt onder mijn verantwoordelijkheden

Back To Top