skip to Main Content
+31(6) 206 121 73 marcel@sennema.net

Wim Jonker

Wim Jonker

Programmamanager bij het Kadaster:

‘Het ging om een omvangrijke migratieopdracht. Hosting, beheer en onderhoud van een aantal applicaties waren ondergebracht bij een leverancier en die moesten zonder verstoringen naar het Kadaster zelf toe. De operatie was belangrijk omdat er een harde einddatum aan de dienstverlening van de leverancier vastzat.

De applicaties hadden met de ruilverkaveling te maken en dat is een wettelijke taak van het Kadaster. Dus die applicaties moeten gewoon draaien. Het raakt aan de rechtszekerheid op het gebied van vastgoedinformatie en onroerend goed bewegingen.

Marcel had de rol van de IT-architect. Wat ik goed aan hem vond was dat hij zowel de grote lijn in de gaten hield, het einddoel, maar ook heel pragmatisch niet te beroerd was om bijvoorbeeld een server in te richten of een database neer te zetten. Hij was van alle markten thuis. Analytisch als architect en hands-on om dingen voor elkaar te krijgen.’

Back To Top