skip to Main Content
+31(6) 206 121 73 marcel@sennema.net

Marijke Weijers

Marijke_Weijers

ICT manager bij Scholten Awater:

‘We hebben Marcel gevraagd om mee te helpen aan de selectie van een nieuw ERP-systeem. Om een en ander in kaart te brengen en de architectuur op papier te zetten. Daarnaast hebben we hem gevraagd gebruikers te assisteren om alle processen in de organisatie in kaart te brengen. Voor dat project heeft hij ook gewerkt met de tool Bizagi. Daarna zijn wij gestart met het opzetten van een nieuw warehouse managementsysteem dat we in huis hebben ontwikkeld en waarvan Marcel de architect is geworden. Al met al heb ik meer dan een jaar intensief met Marcel samengewerkt.

‘Marcel werkt heel secuur, heel planmatig, kan goed luisteren, zaken goed vertalen en objectief beoordelen. Hij heeft op vele vlakken voldoende kennis in huis en kan heel goed processen analyseren om te zien of je die efficiënter in kunt richten. Hij kon op alle niveaus met ons meedenken. Bizagi is een tool om bijvoorbeeld processen te beschrijven, maar processen konden niet aan elkaar gekoppeld worden in de tool. Marcel heeft daar in C# zelf de scripts voor geschreven, waardoor we het pakket konden uitbreiden. Ook daarin is hij zeer bedreven. Hij heeft veel kennis in huis en kan van hoog tot laag allerlei projecten binnen ICT doen.

‘Marcel kan mensen echt motiveren. Hij is makkelijk in de omgang. Als mensen het niet met hem eens zijn, gaat hij dat niet uit de weg. Dan probeert hij de ander op een prettige manier te laten inzien dat er ook andere gezichtsvelden zijn.’

Back To Top