skip to Main Content
+31(6) 206 121 73 marcel@sennema.net

Kadaster

Augustus 2016 – heden : Kadaster: Architect R&A

Augustus 2016 – Maart 2018: Kadaster – Project Architect

C#, Oracle, Angular, GIS (Geomedia, Mapinfo), Single page application, Scrum

 

Als project architect ben ik verantwoordelijk voor het herontwerp en de implementatie van het applicatielandschap dat door de afdeling Ruimte & Advies van het Kadaster wordt gebruikt. De architectuur gaat uit van een modulaire aanpak die aansluit bij de producten en processen die die producten voortbrengen. Naast een aantal GIS modules zijn er verschillende modules die de flexibele geintegreerde projectaanpak van R&A  ondersteunen. De architectuur wordt gerealiseerd met behulp van Angular in een single page applicatie. De onderliggende web services worden gebouwd met behulp van Java en een Oracle of Postgress database. 

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de transitie van de hosting van een tweetal systemen van een externe leverancier naar de interne hosting-omgeving van het Kadaster en de aansluiting van een bestaand herverkavelingssysteem op het nieuw ontwikkelde centrale systeem van het Kadaster. Hierbij wordt gebruik gemaakt van C#, Oracle, Geomedia en Mapinfo.

Bij het kadaster wordt gewerkt conform Scrum.

Back To Top