skip to Main Content
+31(6) 206 121 73 marcel@sennema.net

Fabrice BouDou

Fabrice

IT-Director Wereldhandelsorganisatie (WTO):

‘We zochten heel specifiek naar iemand die ons door de initiële projectfase kon leiden. Dat project had tot doel om een nieuw instrument te ontwikkelen waarmee we alle verzoeken voor vertalingen, publicaties en drukwerk van documenten konden beheren en tegelijkertijd de middelen hiervoor konden beheersen, controleren en plannen. En dat moest natuurlijk ook nog eens worden geïntegreerd met ons vertaalplatform én gekoppeld aan onze publicatie- en drukwerkinstrumenten. Dit ERP-systeem betreft de kernactiviteit van de WTO: het publiceren van documenten en een groot deel van de middelen.

‘Marcel beschikt over grote technische kennis en uitstekende intermenselijke vaardigheden. Het ontwerpen van een nieuwe architectuur leek hem gemakkelijk af te gaan. Hij was snel en maakte het voor ons erg inzichtelijk. Daarnaast beschikte hij over het vermogen om onze mensen te coachen en te helpen met het vergroten van hun vaardigheden op het gebied van bedrijfsprocesanalyses, met name in BPNM. Marcels technische bekwaamheid in projectmanagement, bleek uitmuntend. Dit project moest worden gedaan in een omgeving met complexe onderlinge verhoudingen, maar dankzij zijn ontspannen en aimabele persoonlijkheid trad Marcel iedereen even vriendelijk tegemoet.’

Back To Top