skip to Main Content
+31(6) 206 121 73 marcel@sennema.net

Anne van der Burg

anne van der burg

Account manager bij EclectiC, international search in IT-staffing:

‘Marcel is in 2015 via EclectiC als IT-architect bij APM Terminals begonnen. Gedurende de loop van de opdracht, ruim een jaar, heb ik Marcel op de voet gevolgd en steeds die mensen toegevoegd aan het team die voor de opdracht nodig waren. APM Terminals is een dochtermaatschappij van MAERSK en werkte voor een groot deel op de IT-architectuur van deze moedermaatschappij. Marcel heeft de architectuur op de behoefte en business van APM afgestemd. Het ging feitelijk om de ontwikkeling van een e-commerce platform, maar omdat dit zo tegen de internationale business aan zat, moest hij de hele APM-architectuur onder de loep nemen. Een extra moeilijkheidsgraad was dat alle 78 terminals wereldwijd opereren met allemaal een eigen Terminal Operating System. Al die verschillende terminals moesten op eenzelfde manier gaan werken om op de ESB aangesloten te kunnen worden.

Een sterk punt van Marcel is dat hij na een snelle analyse is gaan ‘teamen’ met de verantwoordelijke mensen in de organisatie om het project van de grond te krijgen en de IT-organisatie naar een hoger plan te tillen. Ook om niemand te passeren en vooral ook om iedereen aan zijn IT-propositie te verbinden. Marcel levert de inhoudelijke kwaliteit die nodig is. Daarnaast zijn tact, integriteit en oog voor politiek drie sterke kanten van Marcel. Zijn kennis en kunde werd zodanig gewaardeerd dat ze hem gedeeltelijk een aansturende en eindverantwoordelijke rol voor het project hebben gegeven. Hij is integer, trouw en loyaal, maar ook verbindend. In het team van 14 man wist hij de leden te enthousiasmeren.’

Back To Top