skip to Main Content
+31(6) 206 121 73 marcel@sennema.net

HTM

htm logo

April 2006 – September 2006: Haagsche Tramweg Maatschappij: Applicatie Architect

C#,.Net 2.0, SQL server 2000, RUP, ESB SOA, web services

Binnen de afdeling informatievoorziening invulling gegeven aan applicatiemanagement door de verschillende applicaties en hun samenhang evenals de relatie met de businessarchitectuur te beschrijven. Het ontwikkelproces dat binnen HTM voor maatwerk software wordt gebruikt werd aangepast van een waterval systeem (gebaseerd op SDM-I) naar RUP. Inclusief de ontwikkeling en introductie van nieuwe templates. Begeleiding van de afdeling software-ontwikkeling bij het gebruik van C# en .Net 2.0. Ontwerp van de HTM brede ESB en ontwerp implementatie van de personeels web service. Daarnaast in een adviserende rol betrokken bij verschillende projecten binnen HTM, o.a. invoering OV-Chipcard en Randstadrail.

Back To Top