skip to Main Content
+31(6) 206 121 73 marcel@sennema.net

Irdeto

Irdeto logo

Oktober 2005 – Maart 2006: Irdeto, Hoofddorp: Consultant Segmentation project

C#, C++, VB.Net, .Net 2.0, Team Foundation server, Serena Changeman Dimensions, SQL server 2005

Het project behelst het reengineren van de bestaande monolytisch opgebouwde Pisys software, zodat verschillende producten vanuit de zelfde code base ontwikkeld kunnen worden en het implementeren van een lifecycle management systeem. Daarnaast diende de source code (circa 1,5 miljoen regels hoofdzakelijk C++) gemigreerd te worden naar .Net 2.0. Mijn verantwoordelijkheid is het opzetten van een nieuw ontwikkelproces, de selectie en implementatie van het life cycle management pakket (Serena Software suite en Microsoft Team Foundation), en de migratie van de source code.

Back To Top